top of page

Oglašavanje - društvene mreže

  • Instagram
  • Facebook

Naša agencija pruža usluge oglašavanja na vodećim društvenim mrežama poput Facebooka, Instagrama i Linkedina. 

Oglašavanje nam pruža mogućnost da brend predstavimo širokom krugu korisnika koji su zainteresovani za proizvode ili usluge koje nudite. Na taj način, oglasi se prikazuju ciljanoj publici, povećavajući šanse za konverziju.

Važno je naglasiti ulogu definisanja idealnog kupca (avatar), što omogućava preciznije targetiranje publike. Zato je ključno da se kreiranje avatara kupca pažljivo definiše kako bi osigurali da se vaši proizvodi ili usluge ciljaju ka pravim potrošačima, osiguravajući da se ne gubi vreme ni resursi na nepotrebno targetiranje.

Nakon što uspostavimo jasne smernice, kao što je ton komunikacije i vaš cilj, prelazimo na konkretne korake u procesu oglašavanja:

  1. Kreiranje Ad naloga za postavljanje oglasa.

  2. Povezivanje Instagram i Facebook naloga

  3. Izrada vizuala i video materijala ili njihovo prilagođavanje.

  4. Formulisanje prodajnih tekstova koji privlače pažnju ciljane publike.

  5. Kreiranje kampanja i oglasa prilagođenih ciljevima vašeg biznisa.

  6. Definisanje budžeta za oglašavanje

  7. Provera i odobravanje svih elemenata kampanje od strane vas

  8. Puštanje oglasa

Image by Florian Wehde

Različite vrste oglasa prilagođavamo vašim potrebama i ciljevima. Koristimo napredne tehnike istraživanja i segmentacije publike kako bi osigurali da reklame dopru do pravih ljudi. Takođe, implementiramo retargeting strategije koje omogućavaju ponovno targetiranje korisnika koji su već pokazali interesovanje za vaš proizvod ili uslugu.

Kroz Meta Pixel alate, pratimo interakcije korisnika sa vašim brendom, omogućavajući nam da prilagodimo i optimizujemo kampanje u skladu sa njihovim ponašanjem.

Uz naše angažovanje oglašavanja na društvenim mrežama, osiguravamo vam efikasno i merljivo promovisanje vašeg brenda, doprinoseći rastu i uspehu vašeg poslovanja.

Image by Marvin Meyer

Želimo da istaknemo naše dodatne kvalitete koji nas izdvajaju kao vašeg pouzdanog partnera u oblasti digitalnog marketinga:

Rezultati i merljivost: Imate transparentan uvid u naš rad, analitiku i napredak vašeg digitalnog nastupa kao i uvid u brzi povrat u investiciju.

Prilagođavanje: Svaka kampanja se pažljivo prilagođava specifičnim potrebama i ciljevima naših klijenata. Naša posvećenost pružanju personalizovanih usluga garantuje da će vaše potrebe biti u potpunosti ispunjene.

Korisnička podrška: Stojimo vam na raspolaganju sa kontinuiranom podrškom i savetovanjem. Naš cilj su najbolji mogući rezultati i kontinuirani rast vašeg biznisa.

Inovacija: Pratimo najnovije trendove i tehnologije u oblasti digitalnog marketinga kako bismo osigurali da naše kampanje budu uvek na vrhu industrije. Ovo nam omogućava da vam pružimo najnovije i najefikasnije marketinške strategije.

Ako ste zainteresovani za saradnju javite nam se, kliknite dole na dugme kontakt, popunite kontakt formu ili nas pozovite. Od nas vas čeka besplatan marketing plan, personalizovan za vaš biznis.

bottom of page