top of page

Vođenje društvenih mreža

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • TikTok

Možemo i sami da postavljamo slike na instagramu?!?!?!

Ova usluga obuhvata mnogo više od samog postavljanja nekih slika na društvenim medijima.

Šta sve?

Da biste se izdvojili u digitalnom svetu, potrebno je mnogo više od samo prisustva na društvenim mrežama. Naša usluga vođenja društvenih mreža pruža sveobuhvatan pristup koji će transformisati način na koji se povezujete sa svojom publikom.

Šta Uključuje Naša Usluga?

Kreiranje Vizuala: Vaša priča zaslužuje da bude ispričana na način koji će ostaviti

trajan utisak. Kreiramo vizuale koji će privući pažnju i probuditi interes vaše publike.

Video Produkcija i Montaža: Video sadržaj je ključan za angažovanje publike. Montaža video sadržaja koji nam pošaljete, prethodno snimljen po dogovoru. (uslužno snimanje ne ulazi u usluge vođenja društvenih mreža)

Editovanje Fotografija: Pobrinućemo se da vaše fotografije budu besprekorno uređene i prilagođene za uticaj na vašu publiku.

Osmišljamo Tekst Objava (Copy-a): Svaka reč je važna. Copywriter će osigurati da svaka objava na društvenim mrežama bude efektna, relevantna i privlačna za vašu publiku.


Komentari: Gradimo pozitivnu online reputaciju za vaš brend. Naš tim će pažljivo pratiti komentare i reagovati brzo i efikasno, čuvajući integritet vašeg brenda.

Optimizacija Društvenih Mreža: Neka vaši profili na društvenim mrežama budu savršeno podešeni. Optimizovaćemo vaše profile kako bi ste maksimalno iskoristili potencijal svake platforme.


Povezivanje Naloga: Vaša prisutnost na društvenim mrežama ne bi trebala biti izolovana. Osiguraćemo da vaši profili budu povezani kako bi smo efektivno pratili sve aktivnosti sa jednog mesta.

Analiza i Izveštavanje: Osim kreiranja i objavljivanja sadržaja, pružamo vam i analizu rezultata vaših aktivnosti na društvenim mrežama. Ovo će vam omogućiti uvid u efikasnost našeg rada i priliku za optimizaciju strategije.

Personalizovani Pristup: Pristupamo svakom klijentu individualno i prilagođavamo strategiju vašim ciljevima i potrebama.

Ako želite skroz da se rešite pitanja društvenih mreža, tu smo i da odgovaramo na poruke i komentare u najkraćem mogućem roku.

Kontaktirajte nas za besplatnu strategiju

bottom of page